Завантаження ...
banner
banner

У місті розпочався демонтаж МАФів

По вулиці Шевченка на площі біля Ощадбанку відбувся демонтаж несанкціоновано встановленого МАФу магазину "Екосад".Рішення про демонтаж споруди було прийнято ще 13 листопада минулого року

По вулиці Шевченка на площі біля Ощадбанку відбувся демонтаж несанкціоновано встановленого МАФу магазину "Екосад". Про це повідомляється на сайті Ніжинської міської ради

На виконання рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради № 263 від 13 листопада 2014 року, 24 березня 2015 року о 9-00 комісія по контролю за благоустроєм та використанням і охороною земель територіальної громади м. Ніжина провела демонтаж самовільно встановленої тимчасової споруди по вулиці Шевченка біля будинку № 9.

Для виконання робіт з демонтажу, відповідно до рішення виконавчого комітету № 284 від 20-21 листопада 2014 року, були залучені працівники КП «СЄЗ».
 
Під час проведення робіт було складено акт № 1 демонтажу тимчасової споруди, в якому члени комісії зафіксували зовнішні ознаки тимчасової споруди, перелік речей, які знаходились в приміщенні споруди.
 
Демонтаж проводився шляхом розбирання на окремі частини з подальшим вивезенням та передачею на зберігання КП «СЄЗ».

nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: