Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині будуть судити чоловіка, який з гранатою бігав по лікарні

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів

граната, лікарня, прокуратура, суд

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 КК України). 


Досудовим слідство встановлено, що 62 річний раніше судимий мешканець м. Ніжин в березні поточного року, перебуваючи якості відвідувача в одному з поліклінічних  відділень міста, де здійснювався прийом пацієнтів, грубо порушуючи громадський порядок, прагнучи показати свою зневагу до існуючих норм і правил поведінки у суспільстві, почав висловлюватись нецензурною лайкою з приводу дотримання черги та  діставши з кишені куртки пластикову ємкість, повідомив присутнім, що дана ємкість є бойовою гранатою і почав погрожувати нанесенням тілесних ушкоджень. Викликавши паніку в приміщенні поліклініки лікарі тимчасово припинили прийом пацієнтів у результаті чого, було порушено нормальну роботу закладу охорони здоров’я.

Наразі обвинувальний акт відносно хулігана скеровано до суду для розгляду по суті. 

За вчинення вказаного злочину законом передбачена відповідальність у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: