Завантаження ...
banner
banner

Студент Ніжинського агротехнічного коледжу переміг на обласному екологічному конкурсі

Традиційно в області відбувся обласний екологічний конкурс «Одна планета – одне майбутнє». Представники двох вікових категорій (15-18 років; 19 років і старше) змагалися у трьох номінаціях «Північна краса України»

Ніжинський агротехнічний коледж, проект, перемога

Традиційно в області відбувся обласний екологічний конкурс «Одна планета – одне майбутнє». Представники двох вікових категорій (15-18 років; 19 років і старше) змагалися у трьох номінаціях «Північна краса України», «Довкілля і я», «Погляд у чисте майбутнє». Серед учасників – школярі та студенти професійно-технічних і вищих навчальних закладів області, представники громадськості.

Основна мета конкурсу – розширення природоохоронної просвітницької діяльності, виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, поліпшення стану навколишнього природного середовища Сіверщини, підвищення екологічної обізнаності підростаючого покоління.


Ніжинський агротехнічний коледж, проект, перемога


У номінації «Погляд у чисте майбутнє» визначені кращі екологічні проекти. У молодшій віковій категорії І місце посів студент Ніжинського агротехнічного коледжу Владислав Корх, який реалізував соціально-екологічний проект «Пластик об’єднує». Зібравши 30 тонн пластикових кришок, він допоміг людині з інвалідністю придбати протез нижньої кінцівки. 

Також, у 2018 році Владислав брав участь у телевізійному проекті каналу СТБ «Цієї миті рік потому»:


Ніжинський агротехнічний коледж, проект, перемога
 
За матеріалами cg.gov.ua і телеканалу СТБ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: