Завантаження ...
banner
banner

Як ніжинські поліцейські вітали ветеранів. Фото

9 травня поліцейські Ніжинського відділу поліції вітали ветеранів, пенсіонерів МВС України з Днем Перемоги. З квітами та теплими словами вітання поїхали за вже відомими з минулого року адресами до Крапивянського Петра

поліцейські, ветерани, привітання

9 травня поліцейські Ніжинського відділу поліції вітали ветеранів, пенсіонерів МВС України з Днем Перемоги. 

З квітами та теплими словами вітання поїхали за вже відомими з минулого року адресами до Крапивянського Петра Андрійовича, Гриценка Миколи Кузьмича та Тимошенко Марії Петрівни. На щастя, кожен із них ще з нами і кількість замовлених в магазині букетів у 2019 така ж як і у минулому році. 

Чоловіки, попри свій поважний вік (Петру Андрійовичу нині 93, а Миколі Кузьмичу 91!) вирішили прийняти участь у міських святкових заходах та зустрічали нас вже у парадних мундирах, а от Марія Петрівна за межі власного двору вже не виходить…Гостей зустріла щирими сльозами радості, була вдячна за привітання з Великою Перемогою, заради якої будучи ще підлітком, віддавала всі свої сили і увесь свій час, а на відбудову країни у післявоєнний період ще і молодість. Навіть у свій 91 рік вона зберігає оптимізм і не скаржиться на життя. Щаслива з того, що має родину, внуків і правнуків. Єдине побажання – щоб всі війни у світі закінчилися і настав такий бажаний мир.

Черговий раз поспілкувавшись з цими визначними, героїчними людьми знову і знову переконуєшся у тому, що немає нічого неможливого. Їх життєвий шлях – приклад для майбутніх поколінь. Приклад того, як треба любити і захищати свою Батьківщину, свою землю, не втрачати віру у краще майбутнє і прагнути якомога довше жити і радіти життю. 

Здоров’я, Вам, щастя, миру, поваги! Ви, як і раніше, наша гордість!

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

поліцейські, ветерани, привітання

поліцейські, ветерани, привітання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: