Завантаження ...
banner
banner

Конкурс продовжено, а винагороду збільшено: Ніжин чекає на свій бренд

8 травня відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Конкурсу на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина. На засіданні були представлені 10 робіт, що відповідають

бренд, брендбук, конкурс, винагорода

8 травня відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Конкурсу на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина.

На засіданні були представлені 10 робіт, що відповідають вимогам Положення про відкритий творчий конкурс на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина. Загалом же протягом двох місяців поки тривав перший етап конкурсу надійшло до 25 заявок.

Під час обговорення представлених робіт, члени оргкомітету висловили думку, що доцільно ще продовжити конкурс та збільшити суму винагороди до 50 000 гривень, аби конкурсанти та всі бажаючи доопрацювали свої роботи та подали ще більш цікаві пропозиції.

У результаті, члени оргкомітету проголосували за продовження конкурсу до 1 вересня 2019 року та за збільшення винагороди до 50 000 гривень.

Тож, оргкомітет запрошує всіх охочих подавати свої пропозиції бренду і брендбуку для міста Ніжина!

З Положенням про відкритий творчий конкурс навизначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина можна ознайомитися тут: Про затвердження «Положення про відкритий творчий конкурс на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина» 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: