Завантаження ...
banner

Родина Валерія з батьковою доброю справою змирилася

Ніжинець Валерій (прізвище не називає) збирає і лікує бродячих котів. Сам купує їм ліки, возить до ветлікарні. Уже здорових та їхнє потомство роздає людям. Його котики чисті, пухнасті, вгодовані

коти, добра справа

Ніжинець Валерій (прізвище не називає) збирає і лікує бродячих котів. Сам купує їм ліки, возить до ветлікарні. Уже здорових та їхнє потомство роздає людям. Його котики чисті, пухнасті, вгодовані...

Люди охоче беруть домашніх улюбленців. Тетяна розповідає: «Котика давно хотіла завести вдома для донечки. А сьогодні от побачила і взяла. Вибирала хлопчика, господарю дала символічні гривні – на корм».

Валерій за професією технік-механік, зараз на групі по стану здоров’ю, тож не працює. Має добре серце, тому не може пройти повз бездомне кошенятко.

– Буває йдеш, а там сидить змокле, хворе та голодне, я за пазуху - та й додому. Вилікую, виходжу. У мене 10 знайд. Є й такі, яких мені підкидають. Справа клопітна, кожного потрібно нагодувати, лікувати. Частина живе в квартирі, частина в підвалі, в будинку ні мишей, ні крис – всіх виловили, - каже чоловік. 

Родина Валерія з батьковою доброю справою змирилася. А сусіди, звісно, не всі в захваті. - Це ж не я їх приманюю, це ж ви, люди, їх викидаєте, - ділиться він.

Є у Валерія і улюблениця Матильда. Її він знайшов біля пам’ятника афганцям п’ять років тому. - Бачу сидить кволе, вичухав, але більмо на оці так і залишилось. Ось сьогодні Матильдиних пухнастиків-мишеловок віддаю у добрі руки, - зазначає господар тваринок.
Окрім котів, має чоловік і сім собак, двоє з них слухняно сиділи біля господаря поки він займався благородною справою.

Тетяна Марченко, Ніжинська міська газета "Вісті" 
Фото автора

коти, добра справа

коти, добра справа
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: