Завантаження ...
banner
banner

Про доходи вже відзвітувалися майже 600 жителів Ніжина та району

Кількість декларантів, котрі звітуються про доходи, щотижня збільшується, - повідомила начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Ольга Лукащук

Фахівці Ніжинської ОДПІ прийняли від громадян 595 податкових декларацій про майновий стан і доходи. 

Кількість декларантів, котрі звітуються про доходи, щотижня збільшується, - повідомила начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Ольга Лукащук та порекомендувала тим громадянам, котрі ще не подали податкову декларацію, завітати в Центр обслуговування платників ОДПІ та виконати свій конституційний обов’язок. 

По темі: Рахунки на сплату послуг за теплопостачання нагадають ніжицям про декларування доходів
 
З поданням декларації зволікати не варто, оскільки традиційне збільшення кількості бажаючих подати декларації спостерігається в останній деклараційний місяць. 
 
Отож, щоб не витрачати зайвого часу, громадяни можуть відвідати Центр обслуговування платників, графік роботи якого на період деклараційної кампанії скориговано відповідно до потреб громадян, або ж скористатися електронним сервісом «Декларування online».
 
Усні консультації та практичну допомогу у заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи громадяни можуть отримати в Центрі обслуговування платників ОДПІ .
 
Нагадаємо, що кампанія декларування доходів громадян в Україні триває до 1 травня 2015 року. 
 
 Лариса Стусь,
спеціаліст з питань комунікацій Ніжинської ОДПІ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: