Завантаження ...
banner

Тренінги від служби зайнятості: вчать досягати поставленої мети та бути успішними

Серед клієнтів служби зайнятості є громадяни, яким при пошуку роботи важко конкурувати на сучасному ринку праці. Зокрема це люди, які тривалий час не працювали, досягли передпенсійного віку, мають інвалідність

тренінги, Центр зайнятості

Серед клієнтів служби зайнятості є громадяни, яким при пошуку роботи важко конкурувати на сучасному ринку праці. Зокрема це люди, які тривалий час не працювали, досягли передпенсійного віку, мають інвалідність тощо. Крім об’єктивних факторів, які стримують їх працевлаштування, є й суб’єктивні. У когось – проблеми із самооцінкою, іншим - не вистачає впевненості у собі, що врешті призводить до низької мотивація до праці.

Та не варто впадати у відчай. Натомість у службі зайнятості пропонують скористатися допомогою кваліфікованих фахівців, які навчать досягати поставленої мети та бути успішними. Наразі безробітних запрошують стати учасниками тренінгів на тему «Подолання життєвих перешкод на шляху до працевлаштування та побудови професійної кар'єри" (для громадян передпенсійного віку), «Шлях до професійного успіху. Перезавантаження» (для громадян, які мають тривалу перерву в роботі), «Повір у себе. Формування навичок впевненої поведінки на ринку праці» (для осіб з інвалідністю).

Крім того, мешканців об’єднаних територіальних громад служба зайнятості запрошує взяти участь у семінарі-тренінгу «Розвиток малого та середнього бізнесу в ОТГ. Основи бізнес-планування». Перший такий семінар пройде 15 травня о 10 годині у Вертіївці.

За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу активної підтримкм безробітних Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за тел. (04631)7-55-77
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: