Завантаження ...
banner

Фермерські господарства можуть отримати фінансову підтримку на поворотній основі

Чернігівське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств розпочало прийом документів для участі в конкурсі на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною

фермерське господарство, підтримка, фінанси

Чернігівське відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств розпочало прийом документів для участі в конкурсі на отримання фінансової підтримки на поворотній основі за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Українським державним фондом підтримки фермерських господарств (Укрдержфондом) та його регіональними відділеннями; котрих визнано банкрутами; щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання або нецільового використання бюджетних коштів.

Переможці конкурсу отримають фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тисяч гривень, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років. 

Конкурс проводиться у два етапи:

1. Прийом заявок та документів для участі в конкурсі, визначення переліку фермерських господарств, що претендують на одержання фінансової підтримки (проводить регіональна комісія Фонду).

2. Конкурсний відбір та формування реєстру фермерських господарств, що отримали право на одержання фінансової підтримки (проводить конкурсна комісія з питань надання фінансової підтримки — Укрдержфонд, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1).

Заявки та документи для участі в конкурсі має подати керівник фермерського господарства особисто або уповноважена особа до регіональної комісії Чернігівського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств (адреса: 14000, м. Чернігів, пр. Миру, 14, каб. 403).

Дедлайн — 4 червня.

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсі, передбачений пунктом 8 постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року № 1102. Також з переліком можна ознайомитися на офіційному сайті Укрдержфонду в розділі «Документи для участі в конкурсі».

Контактний телефон: (0462) 77-46-69. 

Департамент агропромислового розвитку
Чернігівської облдержадміністрації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: