Завантаження ...
banner

Ніжинські ракетомоделісти вибороли друге місце на Всеукраїнських змаганнях

В період з 8 по 14 травня у місті Дніпрі Дніпровським обласним Центром НТТ та ІТУМ спільно з Федерацією ракетомодельного спорту України проводились Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з

ракетомоделісти, Всеукраїнські змагання

В період з 8 по 14 травня у місті Дніпрі Дніпровським обласним Центром НТТ та ІТУМ спільно з Федерацією ракетомодельного спорту України проводились Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів (юнаки) (IV ранг). У змаганнях взяли участь 7 команд учнівської молоді і 10 команд юних ракетомоделістів з різних областей України. 

Команду Ніжинської СЮТ представили юні ракетомоделісти Примушко Андрій і Дубровний Михайло. Хлопці змагались у чотирьох класах літаючих моделей та вибороли низку нагород в особистій першості і друге загальнокомандне місце. Так, в класі моделей "ПЛАНЕТА" (двоступінчаста модель на тривалість польоту зі стрічкою) Андрій Примушко посів друге місце. Також Андрій виборов срібну медаль в класі "САЛЮТ" (ракета на тривалість польоту з парашутом) і став третім в класі моделей-копій. Його товариш по команді Михайло Дубровний – третій в класі моделей "САЛЮТ" і другий в класі моделей-копій.

Команду учнівської молоді Чернігівської області було сформовано з вихованців СЮТ Радченка Олександра, Пархоменка Богдана, Скорохода Андрія і Петруха Антона. Захищаючи честь області, наші хлопці вибороли друге командне місце. В особистому заліку відзначились Радченко Олександр – друге місце в класах радіокерованих ракетопланів і моделей-копій ракет, третє місце в класі моделей ракет на тривалість польоту з ротором; Петрух Антон – перший в класі моделей-копій.

В рамках змагань 11 травня на аеродромі «Кам’янка» у Дніпрі відбувся Ukraine Rocketry Challenge 2019, де команда "Планета" виборола перемогу в номінації "Найкраща презентація моделі"

Готували команду керівники гуртка Ніжинської СЮТ Панахно В. В., Шуляк С. В. Приданніков Д. Б., Івченко С. С., які також забезпечували якісне суддівство на змаганнях. 

Наступна спортивна подія чекає ніжинців у кінці червня знову у Дніпрі, де відбудеться Чемпіонат України з ракетомодельного спорту та міжнародні змагання на приз М. К. Янгеля, за результатами яких буде сформована національна збірна команда для участі у чемпіонаті Європи у Румунії.

Приданніков Д.Б., керівник ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ
Управління освіти Ніжинської міської ради 

ракетомоделісти, Всеукраїнські змагання

ракетомоделісти, Всеукраїнські змагання

ракетомоделісти, Всеукраїнські змагання

ракетомоделісти, Всеукраїнські змагання

ракетомоделісти, Всеукраїнські змагання

ракетомоделісти, Всеукраїнські змагання

ракетомоделісти, Всеукраїнські змагання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: