Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині за добу сталося дві смертельні ДТП

Як повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА, за добу в області сталося дві дорожньо-транспортні пригоди і обидві зі смертельними наслідками. Так, 21 травня на 110 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля села Прогрес Козелецького району

ДТП, смерть

Як повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА, за добу в області сталося дві дорожньо-транспортні пригоди і обидві зі смертельними наслідками.

Так, 21 травня на 110 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі біля села Прогрес Козелецького району о 07 год. 22 хв.  водій автомобіля "Daewoo Lanos" здійснив зіткнення з мотоблоком "Кентавр". Внаслідок пригоди водій мотоблока, 1968 року народження, від отриманих травм загинув на місці події.

ДТП, смерть

Того ж дня в Чернігові по вулиці 1-го Травня біля будинку №168 близько 09 год. 30 хв. водій автомобіля "МАЗ 4271 N 2" здійснив наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок пригоди пішохід (літня жінка), 1949 року народження, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Чернігівської міської лікарні № 2, де померла.

Фото Чернігів Оперативний

ДТП, смерть

ДТП, смерть

ДТП, смерть

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: