Завантаження ...
banner

Відбулося перше засідання Молодіжної ради

21 травня проактивна молодь Ніжина, яка увійшла до складу молодіжного консультативно-дорадчого органу, провела установчі збори за таким порядком денним: 1.Затвердження Регламенту роботи Молодіжної ради

Молодіжна рада, засідання

21 травня проактивна молодь Ніжина, яка увійшла до складу молодіжного консультативно-дорадчого органу, провела установчі збори за таким порядком денним: 
 
1.Затвердження Регламенту роботи Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ. 
2.Обрання керівного складу Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ.
3.Вибір постійних депутатських комісії та їх голів. 
4.Різне. 
 
У присутності представників Відділ у справах сім'ї та молоді виконкому Ніжинської міської ради Анни Лисенко та Катерини Шекери, а також директорки КЗ Ніжинський міський молодіжний центр Анжели Тимченко, збори розпочались з привітального слова та виборів головуючого та секретаря установчих зборів Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ. Головуючим обрали Семенченка Василя, секретарем - Ткаченко Дар'ю. 
 
Вибори Голови Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ відбувались шляхом таємного голосування, з-поміж 4-х кандидатів, Михайла Коржа, Курила Романа, Полівка Нікіти, Семенченка Василя, перемогу в 1-му турі здобув Корж Михайло, набравши 16 голосів з 20.
 
За посаду Заступника Голови Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ змагались 5 кандидатів –  Полівко Нікіта, Семенченко Василь, Курило Роман, Бутенко Світлана, Ткаченко Анастасія. Після 2-х турів голосування перемогла Бутенко Світлана. 
 
Секретаря Молодіжної ради також обирали в 2 тури з-поміж 4 кандидатів: Шкурат Вікторії, Семенченка Василя, Пилипенко Катерини, Примаченко Катерини. Перемогу здобула Примаченко Катерина.
 
Надалі депутати Молодіжної ради затвердили список постійних комісій Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ та їх склад:
 
1. Комісія з питань освіти, науки, культури та туризму (Семенченко Василь – голова, Шкурат Вікторія, Хоботня Крістіна);
2. Комісія з питань охорони здоров'я та екології (Полівко Нікіта – голова, Півень Каріна, Гетьманська Альона);
3. Комісія з питань зовнішніх зв'язків та інвестицій (Котельницька Євгенія – голова, Капінос Валерія, Дубинський Олександр);
4. Інформаційно-аналітична комісія (Ткаченко Анастасія – голова, Ткаченко Дар'я, Андрусенко Анастасія); 
5. Комісія з питань законності та регламенту діяльності Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ (Курило Роман - голова, Сердюк Владислава, Пилипенко Катерина);
6. Комісія з питань розвитку учнівського та студентського самоврядування (Гузь Анастасія – голова, Куциба Єгор, Тарасенко Віктор). 
 
У Різному присутні обговорили необхідність оперативної розробки логотипу Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ, прикладу посвідчення депутата Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ, банеру та промо-продукції. До наступного засідання приймаються пропозиції.
 
Відповідальний –  Семенченко Василь. 
 
Дата наступного засідання – 29 травня о 16.00.

ВІТАЄМО ВСІХ З ПОЧАТКОМ РОБОТИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ НІЖИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ОТГ! Бажаємо всім наснаги, співпраці та взаєморозуміння, креативних ідей для розвитку молоді та однодумців для покращення молодіжної політики в місті!

За інформацією Молодіжної ради Ніжинської міської ОТГ 

Молодіжна рада, засідання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: