Завантаження ...
banner
banner

Спортивні і культурні заходи, які відбудуться у Ніжині цього тижня

У середу, 29 травня, о 12.00 на вулиці Московській біля ЗОШ № 10 відбудуться урочисте відкриття меморіальної дошки, присвяченій ніжинській Чорній раді. Також, 29 травня, у Ніжині пройде черговий тур Чемпіонату міста

заходи, спорт, культура

У середу, 29 травня, о 12.00 на вулиці Московській біля ЗОШ № 10 відбудуться урочисте відкриття меморіальної дошки, присвяченій ніжинській Чорній раді.

Повідомляє сайт "
Mynizhyn.com".

Також, 29 травня, у Ніжині пройде черговий тур Чемпіонату міста з футболу серед дорослих.

У п'ятницю, 31 травня, у Ніжинському міському Будинку культури о 15.00 відбудеться концерт дитячого зразкового ансамблю танцю «Вікторія».

У суботу, 1 червня, у Ніжинському міському Будинку культури о 15.00 відбудеться Благодійний концерт зведеного духового та естрадного оркестрів Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені М. Заньковецької, школи мистецтв та Ніжинської дитячої музичної школи присвяченого Дню захисту дітей.

У неділю, 2 червня, в рамках святкування Дня захисту дітей у Ніжині відбудуться два змагання. Перший - це Кубок міста з міні-футболу серед дітей 2010 року, а також вперше в історії міста Ніжина на стадіоні "Спартак" відбудеться Відкритий Кубок з пляжної боротьби серед юнаків.

Урочисте відкриття об 11 годині.

Також, 2 червня, на міському стадіоні "Спартак" відбудеться спортивний захід "ДИТЯЧІ ВЕЛОГОНКИ". Початок о 10.00. (захід був перенесений з 1 червня на 2 червня)




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: