Завантаження ...
banner

Чоловіка і дружину засудили до 170 тисяч штрафу за гральний бізнес

Прокурором у суді доведено вину мешканців м. Носівка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом). У ході судового розгляду

подружжя, гральний бізнес, штраф, суд, прокуратура

Прокурором у суді доведено вину мешканців м. Носівка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

У ході судового розгляду підтвердилося, що подружжя, яке мешкає в  м. Носівка, починаючи з червня 2016 року створили на території міста нелегальний клуб, в якому розмістили комп’ютери зі встановленим програмним забезпеченням, за допомогою якого, здійснювали незаконну діяльність пов’язану з наданням послуг грального бізнесу у вигляді проведення азартних ігор.   

Незважаючи на невизнання вини обвинувачених, прокурором в суді надані беззаперечні докази незаконної діяльності останніх.  

Відтак, вироком Бобровицького районного суду чоловіка та дружину визнано винними у вчиненні інкримінованому їм злочину та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 170 тисяч гривень.

На даний час вирок не вступив в законну силу. 

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: