Завантаження ...
banner
banner

БУР завітає до Ніжина вже на цьому тижні

З 2 по 16 червня у місті Ніжин відбуватиметься волонтерський табір "Будуємо Україну Разом", в якому візьмуть участь волонтери з усієї України. Під час табору волонтери допомагатимуть трьом

БУР, волонтерство

З 2 по 16 червня у місті Ніжин відбуватиметься волонтерський табір "Будуємо Україну Разом", в якому візьмуть участь волонтери з усієї України. Під час табору волонтери допомагатимуть трьом потребуючим сім’ям відбудувати їхні будинки, а також облаштують комфортний молодіжний центр.

Перша ознайомча презентація волонтерського табору в Ніжині відбудеться 2 червня о 18:00 за адресою: м. Ніжин, вул.. Шевченка, 2 . Заклад «Hey, bro» (https://www.facebook.com/hey.bro.uk/).

Будуємо Україну Разом (БУР) - це волонтерський табір, який через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України. Діяльність проекту почалася з м. Краматорськ, де в 2014 ми відновили 25 квартир, що були зруйновані під обстрілами. З того часу, ми провели 42 табори, в яких взяло участь 2072 волонтери. Разом з ними БУР допоміг відремонтувати домівки 170-м сім’ям та створив 12 молодіжних платформ по всій Україні.

Основним фокусом роботи на волонтерському таборі є допомога соціально незахищеним сім'ям з облаштування їхніх помешкань. У Ніжині ми допомагатимемо трьом сім'ям. 

Матері одиначці з п’ятьма дітьми. Там ми плануємо утеплити веранду та зробити підлогу в домі. Також сім’ї з чотирма неповнолітніми дітьми, де тато має інвалідність. І ще сім’ї з мамою, яка сама виховує чотирьох дівчаток. Окрім того, допоможемо в облаштуванні першого в Ніжині молодіжного центру. 

БУР допомагає сім’ям військових та переселенців, багатодітним сім’ям та родинам з дітьми, що мають інвалідність. Окрім цього, важливим напрямком роботи БУР є розвиток локальних громад - через створення громадських просторів та молодіжних хабів, спільною працею волонтерів БУРу та громади, спільними вечорами за кіно чи лекцією, спільними співами навколо ватри і міцними обіймами на прощання. 

Запрошуємо представників вашого ЗМІ відвідати наш табір та дізнатися більше про те, як і навіщо ми БУРимо вже протягом 5-ти років. Щоб зануритися в атмосферу табору запрошуємо вас долучитися до спільної роботи на будівельних об’єктах, де працюватимуть наші волонтери і відвідати культурно-освітню програму. Готові забезпечити представникам вашого ЗМІ проживання, харчування та витрати на транспорт.

"БУР намагається пояснити людям, що Україна — це не президент, не парламент, ані місцева влада. Це ми з вами. І саме від нас залежить, якою буде Україна через декілька років," - Юрко Дідула, керівник волонтерського проекту "Будуємо Україну Разом".


Відеозвіт з БУР табору в Смизі у 2018 р.: https://www.youtube.com/watch?v=fzgy8C5enp8&t=1s

Що таке волонтерство? Розказують БУРволонтери: https://www.youtube.com/watch?v=a72kHhiDEjk

Подія БУР в Ніжині на FB: 

Контактні особи: 

Аня Іванова, комунікаційна менеджера табору БУР у Ніжині,
+380 63 381 60 23, anjutkaiva@gmail.com, https://www.facebook. com/anjutkaiva1 

Христина Дубницька, комунікаційна менеджерка БУР
+380634978907, communication.bur@gmail.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: