Завантаження ...
banner
banner

Першими ремонтують вулиці, якими курсує громадський транспорт

До виконавчого комітету Ніжинської міської ради та управління житлово-комунального господарства та будівництва постійно надходять заяви та звернення від жителів з проханням покращити стан дорожнього

ремонт, вулиця, асфальт

До виконавчого комітету Ніжинської міської ради та управління житлово-комунального господарства та будівництва постійно надходять заяви та звернення від жителів з проханням покращити стан дорожнього полотна вулиць міста.

Поточний ремонт доріг та дорожніх споруд — це виконання робіт по усуненню дрібних пошкоджень проїжджої частини, земляного полотна, водовідводу, штучних, зміцнювальних, захисних, регуляційних споруд, громадських будівель, елементів обстановки дороги, з'їздів та переїздів, що виникають у процесі експлуатації, утримання в порядку конструктивних елементів дороги та дорожніх споруд.

На пленарному засіданні сесії Ніжинської міської ради виділено кошти в сумі 10,5 млн.грн. для виконання поточного ремонту доріг міста.

Першочерговими в списках виконання поточного ремонту будуть вулиці по яких курсує громадський транспорт.

Роботи проводяться відповідно до тендерної процедури відкритих торгів на закупівлю послуги "Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (Послуги з утримання доріг)".

Визначений підрядник, який здійснюватиме поточний ремонт з дотриманням державних будівельних норм та правил, що позитивно відобразиться на якості та довговічності дорожнього покриття. 

На минулому тижні проводились роботи на вул. Покровській, вул. Василівська та провулок Урожайний.


ремонт, вулиця, асфальт

ремонт, вулиця, асфальт
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: