Завантаження ...
banner

У сквері Гоголя оселилися безхатьки?

На лавках у сквері Гоголя вже тривалий час "мешкають" кілька осіб. Неохайні чоловіки напідпитку сплять просто неба. У сквері постійно прогулюються дорослі та діти й споглядають не найкращу картину. До всього ще й додається неприємний запах, який

сквер Гоголя, безхатьки, лавка, Чернігів, проблема

На лавках у сквері Гоголя вже тривалий час "мешкають" кілька осіб. Неохайні чоловіки напідпитку сплять просто неба. У сквері постійно прогулюються дорослі та діти й споглядають не найкращу картину. До всього ще й додається неприємний запах, який іде від безхатьків.

Коли комусь із перехожих набридло таке видовище, викликали поліцейських. Останні намагалися привести чоловіка до тями, але даремно.

Безхатченко лежав на лавці та був непідйомний. Правоохоронці оглянули його, але з громадського місця нікуди не забрали. Перехожі викликали "швидку". Медики приїхали, привели чоловіка до тями. На носилках загрузили його до автомобіля швидкої допомоги  й поїхали до лікарні.

Поліцейські говорили, що цей чоловік із Чернігова. Його вже неодноразово доставляли до лікарні, приводили до нормального вигляду й відправляли до Чернігова. Проте чоловік знову й знову повертається до Ніжина.

Ситуація – неоднозначна, бо безхатьків нема куди "селити" в соціальні установи міста. Однак протягом кількох місяців міська влада проблему з тими, хто спить на лавках, так і не змогла вирішити.

Джерело: Правда тут
Фото із соцмереж
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: