Завантаження ...
banner
banner

Поліція має реагувати вчасно

Під час оперативної наради 10 червня було заслухано звіт Ніжинської поліції за минулий тиждень. За словами речника, з 1 по 7 червня надійшло 287 заяв та повідомлень, це більше, ніж за аналогічний період у минулому році (242). За тиждень складено 107

поліція, протоколи, порушення

Під час оперативної наради 10 червня було заслухано звіт Ніжинської поліції за минулий тиждень. За словами речника, з 1 по 7 червня надійшло 287 заяв та повідомлень, це більше, ніж за аналогічний період у минулому році (242). За тиждень складено 107 адміністративних матеріалів. Сталося 76 порушень, пов'язаних з безпекою дорожнього руху, з них майже половину допустили пішоходи. Троє водіїв керували напідпитку, ще троє не мали відповідних документів, а двоє – прав на керування. 33 адмінматеріалів складено відповідно пішоходів, які порушили правила дорожнього руху.

Мали місце
2 факти вчинення насильства в сім'ї й складено 22 протоколи за розпивання спиртних напоїв у громадських місцях. Щодо зареєстрованих кримінальних проваджень 6 – спричинення легких тілесних ушкоджень, 12 крадіжок і 1 ДТП. Остання трапилася 3 червня по вулиці Франка – на 11-літнього хлопчика наїхала 41-літня водійка авто. Хлопчина отримав перелом кісток лівої стопи.

Вислухавши звіт поліції, міський голова звернув увагу її представника на те, що поліція має оперативно реагувати на правопорушення, аби ті не повторювались. Термін для їх вирішення потрібно обирати найкоротший. Міський голова зазначив, що на минулому тижні мали місце події, на які варто було б оперативно відреагувати, але реакції з боку поліції не було.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: