Завантаження ...
banner

У місті триває другий етап косовиці

На вулиці – спека, а ще мало не щодня йде дощ, це все сприяє активному росту трави на зелених зонах вулиць, парків, скверів. Перший етап косовиці, що поступово добігав кінця, плавно перетік у другий і активно триває. Під час першої косовиці

косовиця, вулиці, трава

На вулиці – спека, а ще мало не щодня йде дощ, це все сприяє активному росту трави на зелених зонах вулиць, парків, скверів. Перший етап косовиці, що поступово добігав кінця, плавно перетік у другий і активно триває. Під час першої косовиці, яка розпочалась 11 травня, було викошено зелені ділянки вулиць Шевченка, Об’їжджа (Польське кладовище), Кушакевичів, Космонавтів, Московська (включаючи сквер біля кладовища Центральне та сквер Кониського), Набережна, Хмельницького, Незалежності (включаючи парк Незалежності), Корчагіна, Коцюбинського (ділянку прибережної зони відпочинку), Овдіївська, Воздвиженська (включаючи сквер Театральний). Також було видалено високу траву у скверах ім. Ю. Лисянського, ім. М. Заньковецької, ім. Б. Хмельницького, ім. Л. Губіної, ім. М. Гоголя та у скверах біля НМК і Миколаївського собору.

Вже традиційно, другий етап розпочався зі скошування високої трави на центральній алеї та з обох боків по вулиці Шевченка і далі продовжився в парках та скверах центральної частини міста. Працює бригада з 4 косарів, які ретельно та якісно приводять до ладу газони та зелені ділянки, де вже встигла підрости трава. Разом з косовицею проводиться фігурно-формувальне підрізання кущів.

За матеріалами 
Унєніж


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: