Завантаження ...
banner
banner

Куди перенесуть виборчу дільницю з 10-ї школи?

Сьогодні, 13 червня на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про затвердження подання щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць

виборча дільниця, 10 школа

Сьогодні, 13 червня на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про затвердження подання  щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі в м. Ніжині".

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт впродовж літніх канікул в приміщенні школи №10, в якій знаходиться ВД №740940 (що унеможливлює проведення позачергових виборів народних депутатів України в цьому приміщенні), пропонується змінити адресу приміщення для голосування.

Раніше ми писали: Виборчу дільницю з 10 школи потрібно переносити

21 липня на парламентських виборах місцеві мешканці, які закріплені за ВК №740940, будуть голосувати у Ніжинській центральні міській лікарні, а саме на першому поверсі адмінбудівлі за адресою вулиця Московська, 21. 

Наразі, ніжинський відділ ведення Державного реєстру виборців внесе до Центральної виборчої комісії відповідне подання, щодо зміни адреси виборчої дільниці.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: