Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський пляж потроху розкрадають?

Місце відпочинку на воді в Ніжині (єдине в місті) й так – причина розбіжностей, бо не кожен з ніжинців вважає його ідеальним для відпочинку, але, через відсутність кращого, купаються й там. А тепер ніжинський пляж ще й потроху

пляж, Ніжин, буйок, труба, охоронець

Місце відпочинку на воді в Ніжині (єдине в місті) й так – причина розбіжностей, бо не кожен з ніжинців вважає його ідеальним для відпочинку, але, через відсутність кращого, купаються й там. А тепер ніжинський пляж ще й потроху розкрадають.

Про це повідомив 13 червня під час наради комунальників начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Геннадій Чернишов. З території пляжу мало не щодня щось зникає. Зі слів Геннадія Георгієвича, ще минулого вівторка зник один буйок, а на сьогоднішній день уже немає жодного!

Крім того, на території пляжу розміщувалась залізна труба, яка перешкоджала в'їзду на місце відпочинку машинам. "Відрили, вийняли і її!," – наголосив Г. Чернишов. На запитання присутніх, чи є на пляжі охоронець, почули: "Так, є, але працює він з 9 ранку до 19.00, і поки він на місці– все спокійно. Ймовірно, зловмисники навідуються на пляж вночі".

У ході засідання вирішили змінити години роботи охоронця – з 10.00 до 20.00. Та чи врятує це ніжинський пляж від подальших злочинних дій нечистих на руку відвідувачів – покаже час.

Валентина Пильник  
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: