Завантаження ...
banner
banner

Приходь на мегакрутий концерт просто неба

Ніжинців та гостей міста запрошують на закриття БУР таборів та мегакрутий концерт просто неба! "Інколи в житті щось завершується і від того стає дещо сумно. Але натомість розпочинається щось нове та прекрасне

БУР, концерт, сквер Гоголя


Ніжинців та гостей міста запрошують на закриття БУР таборів та мегакрутий концерт просто неба!

"Інколи в житті щось завершується і від того стає дещо сумно. Але натомість розпочинається щось нове та прекрасне. Бурчики приїхали, щоб допомогти активній молоді створити простір, де б усі жителі міста могли спілкуватися, дивитися кіно просто неба, відвідувати лекції, розвиватися та просто відпочивати. 

Читайте також: У Ніжині стартувало БУРне літо. Фото
Молодіжний центр почне функціонувати та відкриється уже з понеділка 17 червня! А ми поки свою місію виконали і пишаємось тим, наскільки молоді ніжинці активні. Ми не боїмося їхати додому, тому що впевнені, що молодіжний центр буде працювати на всі 100000%!!!

Усі гарні події потрібно святкувати. Тому ми запрошуємо вас святкове закриття БУР табору на концерт у суботу 15 червня о 19:00 годині в парку Гоголя!

Приходь сам та зови родичів, друзів, сусідів! Буде весело, танцювально та по-справжньому НІЖеНо!

Даруватимуть своє тепло файні гурти та співочі виконавці Ніжина. Відпочинь та понайомся з активними ніженцями, про яких ви ще не раз почуєте," - пишуть у Facebook організатори заходу - ГО "Лабораторія Ініціативної Молоді" та Будуємо Україну Разом - БУР.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: