Завантаження ...
banner

Трійця трьома святами багата

Трійця – одне з найголовніших християнських свят. В цей день прославляють не тільки Христа, але і всю Святу Трійцю: Отця, Сина і Святого Духа, тому свято й називають днем Святої Трійці. А Зелені свята відчиняють ворота красному

Трійця, літо, ігри

Трійця – одне з найголовніших християнських свят. В цей день прославляють не тільки Христа, але і всю Святу Трійцю: Отця, Сина і Святого Духа, тому свято й називають днем Святої Трійці. А Зелені свята відчиняють ворота красному літечку.

Діти дошкільного навчального закладу №13 «Берізка» теж завзято готувалися до такого загадкового свята, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук завідувач ДНЗ №13 Наталія Примушко. Цього теплого літнього ранку 14 червня вихователі (Парубець Н.Г., Вергун І.А., Гавриляко Ю.В.) ознайомили дошкільнят зі звичаями та традиціями проведення християнського свята Трійця. Всі були святково одягнені, у дівчаток віночки з живих квітів, які потім пускали на воду.

Водіння веселих літніх хороводів «Віночок», «Пішли діти в поле» навколо зела з різнотрав’я, народні та рухливі ігри «Мак», «Струмочок» – запам’ятаються дітям назавжди. Адже ті яскраві відчуття єднання з природою рідного краю, які діти отримали в дитинстві, вони пронесуть з собою через все життя та передадуть наступним поколінням.

Нехай цього дня у кожній оселі буде святково й зелено, і в кожній душі – радісно й сонячно!

14062019_sadok.1.jpg

14062019_sadok.1.jpg

14062019_sadok.1.jpg

14062019_sadok.1.jpg

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: