Завантаження ...
banner

Ніжинських лікарів преміювали, та не всіх

Медичні працівники нашого міста не отримали премію до свого професійного свята, чим дуже незадоволені – про це сьогодні, 18 червня, в ході щотижневої оперативної наради повідомив головний лікар НЦМЛ Олександр Костирко. Така ситуація склалася

медики, премія, реформа


Медичні працівники нашого міста не отримали премію до свого професійного свята, чим дуже незадоволені – про це сьогодні, 18 червня, в ході щотижневої оперативної наради повідомив головний лікар НЦМЛ Олександр Костирко. Така ситуація склалася вперше за останні кілька років.

Читайте також: В гостях у ніжинських медиків. Фото

Журналістам Mynizhyn.com Олександр Михайлович розповів, що цьогоріч премійованими виявилися тільки ті працівники, кого відзначили грамотами (а це близько півсотні медиків).


медики, премія, реформа


"А працівників вторинної ланки медична реформа обійшла стороною", – наголосив головний лікар. Ситуація стосується не лише Ніжина, а всієї країни. Медична реформа призвела до того, що немає можливості преміювати людей.

А колектив медичних працівників у Ніжині – чималий,  по кількості – другий після освітян, це  близько 700 чоловік (разом із працівниками господарського, технічного, адміністративного сектору). 

Валентина Пильник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: