Завантаження ...
banner
banner

Депутата з Ніжинщини притягнуто до адміністративної відповідальності

Постановою Ніжинського міськрайонного суду депутата однієї із селищних рад Ніжинського району притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання

депутат, декларація, адміністративна відповідальність

Постановою Ніжинського міськрайонного суду депутата однієї із селищних рад Ніжинського району притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).

Відповідно до ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.  

В порушення вищевказаного закону депутат, без поважних причин, подав декларацію з порушенням встановленого строку.

За вчинення даного адміністративного правопорушення, суд, врахувавши характер вчиненого правопорушення, особу порушника та всі обставини справи, притягнув депутата до адміністративної відповідальності і наклав адміністративне стягнення у виді штрафу.   

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: