Завантаження ...
banner

Графік руху міського транспорту: коли буде?

Чи хотіли б ви точно знати, скільки хвилин чекати на маршрутку по місту у вечірній час? Мабуть, так. Саме це питання обговорювали вчора, 19 червня, в ході засідання виконкому. Секретар міської ради Валерій Салогуб наголосив

маршрутка, графік руху, час

Чи хотіли б ви точно знати, скільки хвилин чекати на маршрутку по місту у вечірній час? Мабуть, так. Саме це питання обговорювали вчора, 19 червня, в ході засідання виконкому.

Секретар міської ради Валерій Салогуб наголосив, що ввечері маршрутки може не бути досить тривалий час, більше півгодини. Представник перевізників підкреслив, що у вечірній час збільшуються інтервали руху, бо пасажирів уже не так багато, як вдень. Але ж інтервали можна контретизувати. "Якби знати точно, о котрій приїде авто, можна розрахувати свій час", – наголосив Валерій Володимирович. Для цього потрібен точний, затверджений графік руху приміських маршруток.

Питання графіка уже підіймалося не раз, але очевидним залишається те, що на зупинках його як не було, так і немає. Тому головуючим засідання дане питання поставлене на контроль, тож на наступну нараду, можливо, почуємо щось нове.

Валентина Пильник   
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: