Завантаження ...
banner
banner

7 пожеж за три доби: на Ніжинщині лютував вогонь

21 червня біля села Кукшин Ніжинського району о 13 год. 05 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 4 га та окремих осередків торфу на площі 1,5 га. Причина пожежі

пожежі, торф, будинки, Ніжин

21 червня біля села Кукшин Ніжинського району о 13 год. 05 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 4 га та окремих осередків торфу на площі 1,5 га. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено. Станом на 21 год. 00 хв. пожежа торфу ліквідована на площі 1 га.  22 червня пожежу торфу ліквідовали осередки займання ще на площі 0,5 га.

21 червня біля села Хвилівка  Ніжинського району о 15 год. 13  хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га.

Того ж дня, біля села Мильники Ніжинського району о 18 год. 10 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га.

22 червня в селі Безуглівка Ніжинського району в господарстві по вул. Береговій, 9 о 01 год. 23 хв.  сталася пожежа господарчої будівлі (5х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, стіни на площі 30 кв.м  та майно. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

22 червня у Ніжині в господарстві по вулиці Липіврізькій, 16 о 02 год. 20 хв. сталася пожежа житлового будинку (8х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Внаслідок пожежі вогнем знищено майно. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
 
Тогож дня, в Ніжині по вулиці Овдіївській, 38 о 15 год. 28 хв. сталася пожежа двоквартирного житлового будинку (7х15 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 80 кв.м, пошкоджено окремі конструктивні елементи покрівлі та перекриття на площі 80 кв.м, стіни на площі 75 кв.м та майно. Причина - коротке замикання електромережі.

І 23 червня біля Ніжина на відкритій території о 15 год. 14 хв. сталася пожежа на площі 0,001 га.

mynizhyn.com за матеріалами Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА

відео з сайту topnizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: