Завантаження ...
banner
banner

Як ніжинським спортсменам допомогли оновити тенісний корт

Ніжинська спортивна організація КП "Спорт для всіх" та спортсмени - тенісисти міста Ніжина, щиро дякують керівництву ПрАТ "Ніжинський цегельний завод", зокрема Начальнику виробництва - Кириленку Миколі

спортсмени, Спорт для всіх, тенісний корт

Ніжинська спортивна організація КП "Спорт для всіх" та спортсмени - тенісисти міста Ніжина щиро дякують керівництву ПрАТ "Ніжинський цегельний завод", зокрема Начальнику виробництва - Кириленку Миколі Яковичу та Голові Правління Мусієнко Анатолію Івановичу за підтримку діяльності тенісного спортивного комплексу.

На заводському промисловому обладнанні було виготовлено матеріал для покриття спортивного майданчика, така можливість була надана абсолютно безкоштовно та з справжнім розумінням необхідності допомогти міській спортивній інфраструктурі. 

Також безкоштовно були надані сировина та вантажний транспорт.

Таке відношення керівників одного з найбільших та впливових підприємств нашого міста  свідчить про небайдужість бізнесу та влади до розвитку спорту. 

Будемо й надалі розвивати бажання займатись спортом та запрошуємо всіх бажаючих поповнювати спортивні секції нашого міста і брати участь в спортивних заходах з різних видів спорту.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: