Завантаження ...
banner
banner

Які зміни відбулись у ніжинському Пенсійному фонді?

Згідно постанови № 628 з 11 червня 2019 року Ніжинське об'єднане управління Пенсійного фонду припинило свою діяльність як юридична особа, шляхом приєднання до головного управління Пенсійного фонду України

пенсійний фонд, зміни

Згідно постанови № 628 з 11 червня 2019 року Ніжинське об'єднане управління Пенсійного фонду припинило свою діяльність як юридична особа шляхом приєднання до головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області.

Про це 1 липня на розширеній нараді у міськвиконкомі повідомила начальник ніжинського управління Пенсійного фонду Алла Севостьянчик.

Тепер всю кореспонденцію потрібно направляти за адресою: м. Чернігів, вул. П'ятницька, 83 а.

У Ніжині як і раніше діють відділи:

- відділ звернення громадян;
- відділ призначення та виплати пенсії.

Прийом громадян ведеться за попереднім графіком з 8.00 до 16.00. Ніяких незручностей для пенсіонерів не буде. Послуги, які надавались у Ніжині так і будуть надаватись.

Змінилась кількість працівників, які тепер забезпечують роботу Ніжинського Пенсійного фонду - було 65, а стало 45. І ПДФО тепер будуть платити не в міський бюджет, а в Чернігів. Це питання міський голова запропонував обговорити і з'ясувати ситуацію, щоб ПДФО  управління сплачувало все ж у бюджет Ніжина.

Наталія Нікітіна
фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: