Завантаження ...
banner
banner

Комісія проінспектувала парк Шевченка

Відповідно до розпорядження міського голови від 18 червня 2019 №153 «Про створення робочої групи з проведення фактичного обліку майна, що знаходиться на території парку ім. Шевченка, розташованого за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, 12а»

комісія, парк Шевченка

Відповідно до розпорядження міського голови від 18 червня 2019 №153 «Про створення робочої групи з проведення фактичного обліку майна, що знаходиться на території парку ім. Шевченка, розташованого за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, 12а» 01 липня голова робочої групи перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник  провів засідання з виходом на місце (парк ім.Т.Г.Шевченка) для перевірки майна комунальної власності та ефективність його використання.

Комісія оглянула майно, яке знаходиться на території парку та його вигляд. Також перевірила земельні ділянки, які закріплені за парком та здані в оренду.

Майно перебуває в трьох балансоутримувачів, а також є об'єкти нерухомості приватної власності.

Підвіши підсумки члени робочої групи обговорили деякі питання, які необхідно додатково з'ясувати, а саме: площі орендованих земельних ділянок та фактичне їх використання (умови оренди відповідно до договорів); необхідно провести повний облік нерухомого майна і МАФів, а також з'ясувати хто є балансоутримувачем деяких об'єктів та найголовніше це ефективність використання даного майна.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, також додатково повідомив, що підписано розпорядження міського голови від 20 травня 2019 № 131 «Про внесення змін в п.1 розпорядження №133 від 16 червня 2017 р. «Про створення постійно діючої комісії з питань охорони, збереження і розвитку зелених зон та водних об'єктів на території м.Ніжина» повинна дана комісія додатково зібратися і також вивчити питання щодо утримання парку відпочинку ім.Т.Шевченка.

По закінченню наради були надані службам відповідні протоколі доручення,а також на наступне засідання підготовки пропозиції щодо утримання майна, та земель комунальної власності.


комісія, парк Шевченка

комісія, парк Шевченка

комісія, парк Шевченка

комісія, парк Шевченка

комісія, парк Шевченка

комісія, парк Шевченка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: