Завантаження ...
banner

Ніжинець, адвокат Олександр Харченко балотується до ВР від партії «СИЛА і ЧЕСТЬ». Відео

Народився Олександр Харченко у Чернігові. З 1-го року жив, навчався і почав свій трудовий шлях та по сьогоднішній день сплачує податки в Ніжині. Батьків рід походить з передмістя Ніжина - села Кропивного

ІМІДЖ


Олександр Харченко, 209 округ

Народився Олександр Харченко у Чернігові. З 1-го року жив, навчався і почав свій трудовий шлях та по сьогоднішній день сплачує податки у Ніжині.
 
Батьків рід походить з передмістя Ніжина - села Кропивного Ніжинського району.
 
Мамин рід - з міста Ічня. На колишній вулиці Радянській (наразі Б. Хмельницького) й досі є прадідівська хата та по вулиці проживають чимало Майстренків (дівоче прізвище мами).
 
Олександра Володимировича охрестили в православній вірі у селі Безуглівка Ніжинського району.
 
Навчався в трьох загальноосвітніх ніжинських школах: початкова школа (1-4 класи) - ЗОШ 15. А в 1990 році перед проголошенням незалежності України - батьки перевели до школи з викладанням українською мовою - ЗОШ 9.

Читайте також: Ніколи не забуваю про своїх земляків
 
Після переїзду до новозбудованого 3-го мікрорайону, перевівся та закінчував школу-гімназію №16.
 
Закінчив Ніжинську музичну школу. Також, навчався в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.
 
Загалом, Олександр Харченко має три вищі освіти: юридична й економічна - здобуті в Україні; управлінська - в класичному університеті США.

Читайте також: Розум та інтелект - найбільший капітал
 
Має приватну адвокатську практику. Зареєстрований підприємцем та сплачує податки до бюджету ніжинської громади. Очолює юридичне управління на підприємстві реального сектору економіки.
 
Олександр Харченко пропонує чітку програму та сильну команду професіоналів, які здатні разом почати працювати вже з наступного дня після обрання, а не вчитись «на марші».
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: