Завантаження ...
banner

У Ніжині чоловік вчинив сексуальне насильство щодо неповнолітньої дівчинки

Учора, 9 липня, співробітники Ніжинського відділу поліції затримали чоловіка, який вчинив сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи. Про злочин заявила матір потерпілої дівчинки. Вона повідомила поліцію про те, що місцевий


Учора, 9 липня, співробітники Ніжинського відділу поліції затримали чоловіка, який вчинив сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи. Про злочин заявила матір потерпілої дівчинки. Вона повідомила поліцію про те, що місцевий мешканець на вулиці вчинив сексуальне насильство по відношенню до її малолітньої дитини.

Як стало відомо згодом, чоловік втерся в довіру дівчинки та пригостив солодощами, а потім почав вчиняти сексуальне насильство (не плутати зі зґвалтуванням).

У ході проведення розшукових заходів у Ніжині працівники сектору кримінальної поліції встановили місцеперебування доволі немолодого підозрюваного. Раніше чоловік не мав проблем із законом, але зараз поліція перевіряє його особу на причетність до аналогічних злочинів на території суміжних областей.

Правоохоронці вилучили низку речових доказів. У скоєному чоловік зізнався і дав правдиві свідчення. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 4 статті 153 Кримінального кодексу України – сексуальне насильство, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: