Завантаження ...
banner
banner

Мешканцям ще 6 квартир дозволили відключитися від централізованого опалення

11 липня на засіданні виконавчого комітету також розглянули і прийняли рішення "Про надання дозволу мешканцям міста на відключення квартир від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання

відключення, централізоване опалення, заяви

11 липня на засіданні виконавчого комітету також розглянули і прийняли рішення "Про надання дозволу мешканцям  міста  на відключення квартир від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання та  виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення індивідуального опалення".

До виконавчого комітету Ніжинської міської ради надійшла 41 заява про надання такого дозволу, погодили лише 6. І розгляд цих заяв, листування із заявниками здійснюється вже протягом років. Всі інші заяви відправленні на доопрацювання.  

В основному із наданням дозволу на відключення від централізованого і встановлення індивідуального опалення звертаються мешканці кутових квартир на першому і дев'ятому поверхах. Про це розповів заступник міського голови Григорій Олійник.

На жаль, забезпечити належні і комфортні умови у таких квартирах "НіжинТеплоМережі" не можуть (провести ремонт), тому люди і звертаються з такими заявами.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: