Завантаження ...
banner

Автобус №13 тепер їздитиме до сіл і коштуватиме 14 гривень

Нагадаємо, що цієї весни ТОВ "Пассервіс" стола єдиним учасником і переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №39 «Заводська» - вул. Космонавтів» та на сукупності

Пассервіс, маршрут №13, тарифи, Кунашівка, Паливода, Наумівське

Нагадаємо, що цієї весни ТОВ "Пассервіс" стола єдиним учасником і переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №39 «Заводська» - вул. Космонавтів» та на сукупності маршрутів: № 11 «Вул. Колгоспна – залізничний вокзал»; № 12 «Вул. Колгоспна – підстанція»; № 13 «Вул. Кунашівська – залізничний вокзал».

11 липня на засіданні виконавчого комітету розглядали рішення, яке стосується маршруту №13, а саме: продовженні даного маршруту до сіл Кунашівка, Паливода, Наумівське Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Згідно розрахунків, які надало ТОВ "Пассервіс", на даному маршруті вартість однієї поїздки буде становити 14 грн. для всіх верств населення. Компенсувати пільговий проїзд будуть пізніше, коли відкоригується графік руху і будуть точні розрахунки витрат. 

Вартість проїзду по Ніжину залишиться 6 грн. 50 коп. 

В. о. старости Кунашівського старостинського округу Ніжинської міської ради Любов Пелехай зауважила, що у Кунашівці проїзд коштує 17 грн., а до сіл Паливода і Наумівське взагалі не ходять автобуси. Тому  підтримати дане рішення необхідно, бо воно для мешканців сіл Ніжинської ОТГ дуже важливе.

Дане рішення члени виконавчого комітету підтримали одноголосно.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: