Завантаження ...
banner
banner

"Золотий" відпочинок у парку Шевченка обурює ніжинців

У мережі Фейсбук ніжинці підняли тему атракціонів у парку Шевченка. Ініціатор обговорень – небайдужий мешканець нашого міста Юрій Філєєв виклав пост про те, що ми живемо "в чудовому і багатому місті, де "Лабіринт" в парку Шевченка

Ніжин, парк Шевченка, батути, гроші

У мережі Фейсбук ніжинці  підняли тему атракціонів у парку Шевченка. Ініціатор обговорень – небайдужий мешканець нашого міста Юрій Філєєв виклав пост про те, що ми живемо "в чудовому і багатому місті, де "Лабіринт" в парку Шевченка – 30 грн. за 10 хвилин, батут – 40 грн., а, до прикладу, в Голівуді (м. Чернігів) цілий дитячий комплекс  із лабіринтів та гірок – 20 грн. за цілу годину".

Однодумці активно долучилися до обговорень. Місцеві жителі незадоволені з того, що розваги в місцевому парку – недешеві, а "стан обладнання такий, що дитину пускати кудись, крім лабіринту, страшно".

Користувачі мережі називають відпочинок у місцевому парку "золотим" і наводять різні приклади більш дешевого та якіснішого за всіма нормами відпочинку: "У залізному порту  – 70 грн. за півгодини! Це в Ніжині дорожче, ніж в курортному місці на набережній у сезон!".

Крім цін, не задовольняє ніжинців і стан тих самих батутів. "Такого бруду, як на батутах у Ніжині, у Чернігові точно немає", – пишуть в мережі.

Втім, читайте самі: https://www.facebook.com/groups/ 146941342617493/permalink/396836780961280/

Валентина Пильник
Фото з мережі 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: