Завантаження ...
banner
banner

Плитку перед виконкомом пропонують ... мити?

Як відомо, на центральній площі міста проводяться роботи з її реконструкції. Роботи ще не завершено, а питання вже є. Нова, щойно викладена плитка приємного світло-сірого кольору досить швидко змінюється, чорніє

плитка, миття, площа

Як відомо, на центральній площі міста проводяться роботи з її реконструкції. Роботи ще не завершено, а питання вже є. Нова, щойно викладена плитка приємного світло-сірого кольору досить швидко змінюється, чорніє і виглядає брудною.

На це в ході пленарного засідання сьогодні, 17 липня, звернув увагу депутат міськради Анатолій Сліпак. Анатолій Іванович висловив побоювання, що плитка вже через рік не виправдає себе.

"Хто приймав рішення щодо саме такого покриття?", – запитав депутат. "Лист про прийняття рішення було узгоджено на містобудівній раді", – пояснив заступник міського голови Григорій Олійник і додав: "Плитка як темнішає, так і миється".

До обговорень долучився депутат Андрій Деркач. Він пригадав, що коли привезли зразки плитки (а їх було 4 чи 5), їх розглядали 15 спеціалістів на чолі з міським головою. Обирали колір плитки, тобто рішення покласти саме таку – не спонтанне.
 
Втім, маємо те, що маємо. Факти очевидні: там, де вже встигли пройтися ніжинці, плитка потемнішала.

Не можемо навіть уявити, хто і як має мити плитку під міськвиконкомом. 

Валентина Пильник  

плитка, миття, площа

плитка, миття, площа

плитка, миття, площа
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: