Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині вибухнув газовий балон: зруйновано гаражі і травмовано людину

18 липня о 05:40 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про вибух з послідуючим горінням в гаражі, що в м. Ніжин по вул. 3 мікрорайон

газ, вибух, гаражі, 3 мікрорайон

18 липня о 05:40 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про вибух з послідуючим горінням в гаражі, що в Ніжині по вулиці 3 мікрорайон.

Внаслідок вибуху відбулось руйнування конструктивних елементів двох гаражів, 24-річного чоловіка з опіками верхніх кінцівок ІІІА-IV ступеню доставлено до Ніжинської центральної районної лікарні.

Читайте також: 
Подробиці вибуху у Ніжині: коментар поліції

За викликом на місце події прибув черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі двох автоцистерн та 10 чоловік особового складу. Вогнеборці о 06:15 пожежу ліквідували. Внаслідок пожежі пошкоджено майно на площі 5 м.кв. На даний час проводяться роботи по розбору конструктивних елементів гаражів.

Читайте також: Під Ніжином горіла вантажівка

Причина та обставини події встановлюються. За попередньої інформацією стався виток газу із газобалонного обладнання автомобіля.

За фактом події розслідування проводять правоохоронні органи.

За матеріалами Управління ДСНС України у Чернігівській області 

газ, вибух, гаражі, 3 мікрорайон

газ, вибух, гаражі, 3 мікрорайон

газ, вибух, гаражі, 3 мікрорайон
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: