Завантаження ...
banner

Підприємство-боржник просить ніжинців сплачувати авансові платежі

ТОВ "Ніжин ТеплоМережі" закликає ніжинців підтримати підготовку до опалювального сезону 2019-2020 рр., сплативши авансовий платіж на майбутній опалювальний період. Зазначимо, що це не вперше, така практика діє з 2014 року. Втім, дане

ТОВ

ТОВ "НіжинТеплоМережі" закликає ніжинців підтримати підготовку до опалювального сезону 2019-2020 рр., сплативши авансовий платіж на майбутній опалювальний період. Зазначимо, що це не вперше, така практика діє з 2014 року. 

Втім, дане повідомлення викликало в мережі "Фейсбук" шквал обговорень, часто не зовсім позитивних. 

Начальник абонентського відділу Наталія Косаренко повідомила журналістам сайту "Мynizhyn.com", що авансовий платіж є необов'язковим, особа може заплатити будь-яку суму і її  буде зазначено в квитанції як переплату.

"Ваші кошти залишаться на Вашому особовому рахунку і в опалювальний сезон Ви зменшите фінансове навантаження на сімейний бюджет", – наголосила Наталія Вікторівна.
 
Зі слів начальника абонентського відділу, є чимало ніжинців, які платять наперед. Так, у червні таких нарахували аж 722, а у липні на сьогоднішній день – 197 чоловік. Загальна сума авансових платежів за поточний місяць станом на 18 липня – 98 тисяч 500 грн.

Не секрет, що "НіжинТеплоМережі" – підприємство-боржник, адже заборгувало НАК «Нафтогаз України» 5 млн. гривень.

Та ще й у дописі даного ТОВ зазначено, що, в разі сплати авансу, "ТОВ "НіжинТеплоМережі" зможе за Вашою допомогою якісно підготувати об'єкти і тепломережі до зими". Тому ми запитали у Н. Косаренко, чи не можуть такі авансові виплати хоч у мінімальній кількості покрити борги підприємства. Працівник запевнила: "Ніяк, це накопичення на особовому рахунку платника".

Отож, ніжинці, вирішуйте самі, платити чи ні.

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: