Завантаження ...
banner

Автомийка працює, а відходи стікають на людські городи?

Нарада комунальників учора, 18 липня, мала дещо емоційний початок: заявник літнього віку, Микола Федосійович, у черговий раз звернувся до міськвиконкому зі своєю проблемою. Дідусь проживає у будинку по вулиці Енгельса, а поруч


Нарада комунальників учора, 18 липня, мала дещо емоційний початок: заявник літнього віку, Микола Федосійович, у черговий раз звернувся до міськвиконкому зі своєю проблемою. Дідусь проживає у будинку по вулиці Енгельса, а поруч, по вулиці Василівській, розміщена автомийка

"Усі нечистоти, хімія та бруд звідти течуть у ґрунтові води, – розповів ніжинець, – а з них потрапляють на людські городи".
Зі слів Миколи Федосійовича, все оте неподобство з автомийки не дає спокою не лише йому, а й сусідам, і триває це вже досить довго, а рішення все немає. "Цистерна на автомийці закрита болтами, з горловини труби все йде в землю", – наголосив дідусь і, аби довести сказане, запросив усіх присутніх до себе додому.
 
Головуючий Григорій Олійник підкреслив, що представники виконкому вже неодноразово були вдома у цього занепокоєного чоловіка і не виявили нічого кричущого. "У вас там ставок є, так у ньому головастики плавають, а Ви кажете "хімія", – підсумував Г. Олійник.

Також головуючий додав, що ідентична заява від Миколи Федосійовича вже є на розгляді у фахівців виконкому і опрацьовується комісійно.

Тож, сподіваємось, рішення цієї проблеми буде позитивним для всіх.

Валентина Пильник
Фото "Уездние новости"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: