Завантаження ...
banner
banner

На сміттєзбиральних майданчиках планують встановити відеофіксацію

У ході наради комунальників учора, 18 липня, чимало уваги було приділено темі сміттєзбиральних майданчиків. Було зазначено, що останнім часом надходить чимало усних скарг від мешканців міста стосовно переповнення контейнерів вторсировиною

камери відеонагляду, сміттєзбиральні майданчики

У ході наради комунальників учора, 18 липня, чимало уваги було приділено темі сміттєзбиральних майданчиків. Було зазначено, що останнім часом надходить чимало усних скарг від мешканців міста стосовно переповнення контейнерів вторсировиною. 

Також представником газового господарства було повідомлено, що нерідко ці самі контейнери встановлюються з порушеннями, тобто розміщені у місцях, які не зовсім для цього підходять (близько до  перехрестя вулиць, скажімо). "Я особисто, – говорив спеціаліст, – не раз ставав свідком того, як мало не траплялась аварія, коли сміттєзбиральна машина забирає відходи".

А заступник міського голови Григорій Олійник висловив пропозицію щодо встановлення камер відеонагляду біля сміттєзбиральних майданчиків. "Так ми зможемо зафіксувати, хто захаращує майданчики різним непотребом (гіллям, меблями, які себе віджили і т. п.), – пояснив Григорій Миколайович. – На Мигалівку ніхто не несе сміття з Фрунзівки, смітять там, де живуть".

А як гадаєте ви, шановні ніжинці: чи є потреба в оснащенні майданчиків для сміття відеонаглядом?

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: