Завантаження ...
banner

Події в Ніжині за минулий тиждень: звітує поліція

Протягом минулого тижня до Ніжинського відділу поліції надійшла 251 заява та повідомлення про вчинені правопорушення, з них почато 18 кримінальних проваджень (серед вчинених правопорушень 8 крадіжок, 7 – завдання легких тілесних ушкоджень

поліція, Ніжин, порушення

Протягом минулого тижня до Ніжинського відділу поліції надійшла 251 заява та повідомлення про вчинені правопорушення, з них почато 18 кримінальних проваджень (серед вчинених правопорушень 8 крадіжок, 7 – завдання легких тілесних ушкоджень, 1 – підробка документів). Про це повідомила 23 липня, в ході оперативної наради, старший інспектор сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Крім цього, за минулий тиждень складено 158 адміністративних матеріалів, накладено штрафи на суму 18 тисяч грн., з них виплачено уже майже 6 тисяч грн.
Зафіксовано 63 порушення з боку водіїв, серед них один перебував за кермом у нетверезому стані, четверо їхали без документів, трапилося дві ДТП (без потерпілих) та ще шестеро осіб порушили правила стоянки авто.

Крім того, трапилося два дрібних хуліганства, три випадки насилля в сім'ї та 59 ніжинців розпивали спиртне у громадських місцях.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: