Завантаження ...
banner

Чи з'являться ліхтарі на вулиці Мозгалевського?

По вулиці Мозгалевського в Ніжині (мікрорайон Гуньки) відсутнє вуличне освітлення. Люди зізнаються, що у темний час доби ходять там мало не навпомацки. Проблему висвітлила в мережі Фейсбук ніжинка Світлана Пархоменко. Дівчина пише

Ніжин, освітлення, звернення

По вулиці Мозгалевського в Ніжині (мікрорайон Гуньки) відсутнє вуличне освітлення. Люди зізнаються, що у темний час доби  ходять там мало не навпомацки. Проблему висвітлила в мережі Фейсбук ніжинка Світлана Пархоменко.

Дівчина пише: "Вже двічі зверталися до Анатолія Лінника з колективним зверненням, на що отримали відповідь, що освітлення можливе за кошти жителів вулиці, а сума виходить чимала". (До речі, зі слів ніжинки, перше звернення до міського голови було ще в ті часи, коли тільки його обрали).

Не так давно жителі неосвітленої вулиці звернулися до одного з кандидатів у народні депутати, він порадив підготувати колективне звернення і направив його знову ж таки міському голові.

"Виходить замкнене коло, – бідкається Світлана Пархоменко. – 
Люди живуть як у кам'яному віці. Так і вночі йдуть на електричку, а взимку діти повертаються в повній темряві додому".
 
Втім, як було повідомлено, нещодавно іще одній жительці вулиці Мозгалевського прояснила ситуацію Прес-служба Анатолія Лінника. Відповідь така: ця вулиця – друга в черзі на 2019 рік по освітленню. Отож, сподіваємось, що новенькі, встановлені ліхтарі на опорах вулиці Мозгалевського подарують своє яскраве світло її жителям.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: