Завантаження ...
banner
banner

Відеосюжет про гасіння пожежі на Ніжинському жиркомбінаті

25 липня блиько 18 год.00 хв. на території Ніжинського жиркомбінату по вул. Прилуцька, 2 виникла пожежа у складській будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття складів сировини №3, №4 та підсобних приміщень

пожежа, жиркомбінат, відео, рятувальники

25 липня блиько 18 год.00 хв. на території Ніжинського жиркомбінату по вул. Прилуцька, 2 виникла пожежа у складській будівлі.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття складів   сировини №3, №4 та підсобних приміщень сировинної дільниці  площею 2000м.кв., лушпиння насіння загальною вагою 17 тонн.  Пошкоджено підсобні приміщення сировинної дільниці, технологічне обладнання складів сировини №3, №4, технологічне обладнання рушійно-віяльної дільниці.


Причина пожежі: недолік конструкції, виготовлення і монтажу виробничого обладнання.

Читайте також: 
Масштабна пожежа у Ніжині: горить жиркомбінат

Прямі збитки – встановлюються;                                  

Побічні збитки – встановлюються;

Сума врятованих матеріальних цінностей – встановлюється;

На гасіння пожежі залучалось: п’ять відділень  на АЦ – 16 ДПРЧ (м. Ніжин), відділення на АД– 16 ДПРЧ (м. Ніжин), відділення на АЦ – 17 ДПРП (м. Носівка), відділення на АЦ –  15 ДПРЧ (м. Бобровиця), відділення на АЦ –  23 ДПРЧ (м. Ічня), відділення на АЦ САЗ ОРС ЦЗ, відділення на АЦ –  ВЧ А4558, відділення на АЦ –  ВЧ А2574, гелікоптер МІ-8 САЗ ОРС ЦЗ.

Час повідомлення – 18 год. 00 хв. Час прибуття – 18 год. 05 хв.

Час локалізації – 19 год. 00 хв. 

Час ліквідації –  01 год. 25 хв.

Жертв та постраждалих немає. На місце пожежі виїжджала оперативна група міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на чолі з першим заступником міського голови Олійником Г.М. та мобільно - оперативна група управління ДСНС України у Чернігівській області.

Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський відділ поліції Головного управління національної поліції України в Чернігівській області.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій 
виконавчого комітету Ніжинської міської ради 
за матеріалами Ніжинського МРВ управління 
ДСНС України у Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: