Завантаження ...
banner
banner

Аварійні колії стануть власністю одного з підприємств

Проект рішення "Про перелік об’єктів комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають приватизації шляхом викупу" розглянули вчора, 7 серпня, в ході сесійного засідання. Предмет обговорення – 96 та 97

колії, рельси, підприємство

Проект рішення "Про перелік об’єктів комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної  територіальної  громади, що підлягають приватизації шляхом викупу" розглянули вчора, 7 серпня, в ході сесійного засідання. Предмет обговорення – 96 та 97 колії стрілочного переходу, які знаходяться у непридатному стані.

Генеральний директор ТОВ "Баришівська зернова компанія" В. Безсмертний розповів: "Даний об'єкт оглянутий комісійно і визнаний вкрай небезпечним. Одна із колій уже не знаходилась в експлуатації, коли трапився сумний випадок: троє людей тягли рельсу і одного привалило.

97 колія немає ні шпал, ні рельсів. Частина 96 колії (3/5) – у власності "Баришівської зернової компанії", 40% – у власності міста. Ми проводили її поточний ремонт, це затратно, та все одно й об'єкт залишається  потенційно небезпечним. Саме тому ми прийняли рішення: придбати його у власність підприємства".
 
Ситуація не нова, їй уже зо два роки, і міські депутати з нею знайомі. Саме тому рішення було позитивним: "за" – 19.
 
Валентина Пильник
Фото з мережі 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: