Завантаження ...
banner
banner

Обласну премію імені Михайла Коцюбинського отримає ніжинець

Щороку до дня народження видатного Михайла Коцюбинського призначають обласну премію його імені. Підсумкове засідання комісії з присудження відзнаки відбулося 7 серпня. Присутні шляхом таємного голосування визначитися з переможцями

премія, майстри, Ніжин, Сергій Святний

Щороку до дня народження видатного Михайла Коцюбинського призначають обласну премію його імені. Підсумкове засідання комісії з присудження відзнаки відбулося 7 серпня. Присутні шляхом таємного голосування визначитися з переможцями у наступних номінаціях: «Поезія», «Проза», «Народознавство», «Декоративне та образотворче мистецтво», «Театральне мистецтво» та «Музичне мистецтво». 

"Цього року року в номінації «Декоративне та образотворче мистецтво» обласний Осередок Національної спілки майстрів народного мистецтва України висунув відомого майстра, різьбяра з Ніжина Сергія Святного. Сьогодні комісія проголосувала одностайно", – повідомляє в мережі Фейсбук Голова Чернігівського обласного Осередку у Національна спілка майстрів народного мистецтва України Володимир Мороз.
 
Вручення Премії відбудеться відбудеться 17 вересня в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: