Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині вітали будівельників

11 серпня серпня в Україні відзначають День будівельника. Напередодні свята міський голова А. Лінник привітав представників будівельної галузі та подякував їм за таку нелегку й водночас важливу роботу, побажав колективам розвитку та

будівельники, свято, розвиток

11 серпня в Україні відзначають День будівельника. Напередодні свята міський голова А. Лінник привітав представників будівельної галузі та подякував їм за таку нелегку й водночас важливу роботу, побажав колективам розвитку та процвітання, покращення матеріально-технічної бази та гідної оцінки власної праці.

До привітань долучились радник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради С. Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва А. Кушніренко, голова постійної депутатської комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища І. Онокало та Почесний громадянин Ніжина М. Харчук.

З нагоди свята кращих фахівців будівельних організацій і установ міста нагородили Почесними Грамотами, Грамотами та Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради за сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток будівельної галузі.

Джерело: Офіційний сайт Ніжинської міської ради

будівельники, свято, розвиток

будівельники, свято, розвиток

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: