Завантаження ...
banner

На Незалежності зіткнулися два авто: пасажири отримали травми

Вночі 11 серпня, а саме: о 23.45 по вулиці Незалежності (біля кафе "Анастасія") трапилася ДТП, в результаті якої дві молоді жінки отримали серйозні травми. Зі слів представника Ніжинської поліції, зіткнулися два авто: "При під'їзді

ДТП, авто, зіткнення

Вночі 11 серпня, а саме: о 23.45 по вулиці Незалежності (біля кафе "Анастасія") трапилася ДТП, в результаті якої дві молоді жінки отримали серйозні травми.

Зі слів представника Ніжинської поліції, зіткнулися два авто: "При під'їзді до перехрестя з головною дорогою автомобіль ВАЗ не надав перевагу в русі автомобілю РЕНО, який рухався по головній дорозі. Сталося бокове зіткнення. У Рено – механічні пошкодження. Дві жінки, які були пасажирками цього авто, травмувалися". 

Завідуюча станції екстреної медичної допомоги Ірина Корчева розповіла, що на час прибуття медичних працівників автомобіль знаходився перевернутим на правий бік, поруч стояла одна із жінок. Обом постраждалим – 24 роки. У однієї медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та дві гематоми: на лобі й на потилиці. У іншої – травма ліктя (можливий перелом) та закрита травма грудної клітки. Жінок транспортували до травматологічного відділення НЦМЛ. 

В поліції повідомили, що авто знаходиться на спеціальному майданчику тимчасового зберігання транспортних засобів, кримінальне провадження відкрито, проводиться розслідування.

Ніжинці, будьте обачними! Бережіть себе та не наражайте на небезпеку тих, хто вас оточує!

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: