Завантаження ...
banner
banner

Тариф на перевезення пасажирів у маршрутках залишили без змін

Нині діючі тарифи на перевезення пасажирів у транспортних засобах встановлено рішенням виконавчого комітету від 27.12.2018 року. Проїзд у міському транспорті на сьогоднішній день становить 6 грн. 50 коп., для пенсіонерів – 4 грн., для школярів

перевізники, тариф, Ніжин

Нині діючі тарифи на перевезення пасажирів у транспортних засобах встановлено рішенням виконавчого комітету від 27.12.2018 року. Проїзд у міському транспорті на сьогоднішній день становить 6 грн. 50 коп., для пенсіонерів – 4 грн., для школярів – 2 грн. Питання щодо зниження тарифу на перевезення пасажирів у маршрутних транспортних засобах, порушене в електронній петиції, розглядали сьогодні, 15 серпня, в ході чергового засідання виконкому. Тариф залишили без змін. Начальник відділу економіки Тетяна Гавриш зазначила: "Діючі тарифи відповідають чинному законодавству, вносить зміни доцільності немає".

В ході обговорення було акцентовано увагу на безпечному і комфортному проїзді пасажирів у маршрутках міста. А щоб він був таким, потрібні двохдверні автобуси, де є вхід і вихід. Присутні на засіданні представники перевізників запевнили, що на маршруті "39" всі автобуси відповідають таким нормам.

"З однодверними є на маршрутах 11, 12 і 13, там взагалі чотири рази оголошували конкурс на перевізника", – повідомили їхні представники. Втім, міський голова наголосив на тому, що  обов’язковою умовою при проведенні чергового конкурсу на перевізника має бути наявність в автобусах двох дверей.

Валентина Пильник
перевізники, тариф, Ніжин



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: