Завантаження ...
banner
banner

Ремонтні роботи в школі №10 пришвидчують, як можуть

Батьки учнів Ніжинської ЗОШ №10 не на жарт стривожені тим, чи вчасно розпочнеться навчальний рік в обраному ними навчальному закладі. Однаково занепокоєні мами й тата і першокласників, і одинадцятикласників, адже нікому не хочеться змінювати

Ніжин, ЗОШ №10, ремонтні роботи

Батьки учнів Ніжинської ЗОШ №10 не на жарт стривожені тим, чи вчасно розпочнеться навчальний рік в обраному ними навчальному закладі. Однаково занепокоєні мами й тата і першокласників, і одинадцятикласників, адже нікому не хочеться змінювати школу, коли не за горами святкова лінійка. 

Читайте також "Чи вчасно 10 школа розпочне навчальний рік?"

Начальник управління освіти м. Ніжина С. Крапив'янський запевнив: "Робимо все для того, щоб впоратися". Станіслав Миколайович розповів, що робота не припинялася і у вихідні, долучилися і представники педколективу школи, втім, все одно ремонт проходить не так швидко, як хотілося б.

Наразі проводиться заміна тепломережі, утеплений фасад з боку вулиці Широкомагерська, проводяться роботи на даху. Головне, за словами начальника управління освіти – відремонтувати систему опалення. Зараз там ведуть зварювальні роботи.

"Якщо встигнемо завершити з опаленням – ЗОШ №10 розпочне навчальне рік разом з усіма", – підсумував С. Крапив'янський.
 
Валентина Пильник  
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: