Завантаження ...
banner

На Чернігівщині під час пожежі врятували двох маленьких дітей

20 серпня о 13:45 до Служби порятунку "101" у Корюківському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Лермонтова, 19, що в районному центрі. До місця події оперативно прибуло два відділення

пожежа, діти, порятунок

20 серпня о 13:45 до Служби порятунку "101" у Корюківському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Лермонтова, 19, що в районному центрі.

До місця події оперативно прибуло два відділення 9-ої та 18-ої Державних пожежно-рятувальних частин. На цей час вогнем було охоплено житловий будинок та дві господарчі споруди. Завдяки спільним діям вогнеборців пожежу о 14:10 було локалізовано, а о 15:35 остаточно ліквідовано. 

Ще до приїзду рятувальників, командир відділення 18-го ДПРП з охорони об’єкту ПАТ “Слав'янські шпалери - КФТП”, старший прапорщик служби цивільного захисту Олександр Долбін, перебуваючи поблизу місця події побачив, що виникла загроза розповсюдження полум' я на поруч розташований будинок. Олександр разом з сусідом швидко вибили вхідні двері та винесли з оселі двох малолітніх дітей: 8-місячну дівчинку та 4-річного хлопчика, які залишились вдома самі. На щастя, діти не постраждали.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дві господарчі будівлі, покрівлю житлового будинку по всій площі, пошкоджено перекриття та стіни будинку.

Причина пожежі та завдані збитки наразі встановлюються. 

Управління ДСНС України у Чернігівській області 

пожежа, діти, порятунок

пожежа, діти, порятунок

пожежа, діти, порятунок

пожежа, діти, порятунок
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: